Rajkom

Začetek podjetja sega v leto 2016, od takrat smo pridobili zaupanje številnih naročnikov v Sloveniji in Avstriji. Do danes smo izdelali preko 80 spletnih strani, torej se hitro približujemo številu 100!

Primarna dejavnost podjetja je bila izdelava spletnih strani, kar hitro pa smo začeli pridobivati povpraševanja za ostale storitve. Tako smo z zaposlitvijo programerja že po nekaj mesecih ponudbo lahko razširili na vzdrževanje računalniške in programske opreme, izvajanje računalniških tečajev, grafično oblikovanje, optimizacijo spletnih strani ter oglaševanje na socialnih omrežjih.

Na področju digitalne predstavitve podjetij, storitev in produktov obstaja močna konkurenca, kljub temu pa smo z mnogimi podjetji iz iste dejavnosti zgradili dober odnos in uspešno sodelujemo na različnih področjih. Tako lahko zagotovimo takojšnjo odzivnost pri podpori, visoko zaščito opreme in programov, široko ponudbo storitev in produktov ter individualno obravnavo vsakega projekta. Naš cilj je dolgoročno sodelovanje, zato je skrb za zadovoljstvo naročnikov na prvem mestu.

Pošten odnos

Hitra odzivnost

Ugodne cene

Rajkom v številkah

Poigrajmo se s številkami

5+
leta od ustanovitve podjetja
100+
izdelanih spletnih strani
120+
vzdrževanih spletnih strani na mesec

Reference

Nekaj naročnikov in partnerjev smo prosili za mnenje…

Kako do ponudbe?

Pokličite ali nam posredujte svoje želje. Še isti dan prejmete informativni izračun.